Hartige Spaghetti Carbonara.

By mlssxj - augustus 22, 2019

"Vandaag uit de Italiaanse keuken een heerlijke hartige spaghetti carbonara met room, bacon, kaas en ei."

400 g spaghetti
3 eierdooier
125 ml verse slagroom
100 g geraspte kaas
8 plakjes bakbacon (of ontbijtspek)
15 g verse peterselie (zakje a 30 g)
Kook de spaghetti in een pan met ruim kokend water en zout volgens de aanwijzingen op de verpakking in ca. 8 min. beetgaar.

 Meng in een grote kom de dooiers met de slagroom en de kaas. Maal veel peper erboven.

Bak de bacon in een droge koekenpan met antiaanbaklaag op matig vuur knapperig.

 Laat uitlekken op keukenpapier. Knip intussen de peterselie fijn.Giet de pasta af en meng direct door het eiermengsel in de kom. Meng de peterselie en de kaas erdoor. Verdeel de pasta over warme borden en leg de bacon erop.
energie 700 kcal
eiwit 26 g
koolhydraten 72 g
Vet 34 g
waarvan verzadigd 0 g












  • Share:

You Might Also Like

0 reacties

Category1