
"Wraps je hebt ze in allerlei soorten en maten, met kip, rund en gehakt. Met groentes gevuld je kan het zo gek niet verzinnen. Maar nu iets nieuws deze heerlijke Tex Max wraps van de bbq."

1 rode ui
4 grote tortilla wraps
6 el salsa hot
190 g Goudse jong belegen plakken
100 g runder rookvlees
Steek de barbecue aan en zorg voor medium hitte. Snipper de ui zo fijn mogelijk.
Bestrijk elke wrap met 1½ el salsa.
Verdeel achtereenvolgens de kaasplakken, ui en het rookvlees erover.
Rol de wraps op en doe er 2 in een visklem. Wikkel een stuk aluminiumfolie om de klem.Leg de klem 6 min. op de barbecue zodat de kaas smelt. Keer regelmatig.
Haal de folie van de klem en rooster de wraps nog 1-2 min. Keer heel regelmatig, want de wraps kleuren snel.Haal de wraps uit de klem en serveer.
Barbecue de volgende wraps op dezelfde manier.
Serveertip:
Lekker met zure room en guacamole.
0 reacties