
"Er gaat niets boven een gezonde, makkelijke pastasalade bij dit warme weer! Deze variant met volkorenpasta staat snel op tafel én is vegetarisch."

Pasta koken
Kook 300 g volkorenmacaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Giet af in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.
Groente snijden
Snijd ondertussen 1 struik bleekselderij in boogjes van een ½ cm. Halveer 1 komkommer met schil in de lengte
en snijd in dunne plakjes. Snijd 1 rode ui in zo
dun mogelijke halve ringen. Meng met de pasta.
Pastasalade maken
Haal de blaadjes ½ bakje (à 20 g) verse Italiaanse kruiden en snijd ze fijn.
Meng ze met 2 el extra vierge olijfolie en
200 g cottage cheese door het pasta-groentemengsel.
Hak 100 g walnoten grof en strooi over de pasta.

0 reacties